Doma Tržič Obvestila Kontrolna točka za plazovne žolne na Kofcah

Kontrolna točka za plazovne žolne na Kofcah

581
0

Kot ste nekateri opazili kontrolne točke za plazovne žolne pri Domu na Kofcah nekaj časa ni bilo. Ker je en “firbec” odprl škatlo v kateri je elektronika in jo ni zaprl nazaj …
Če koga zanima, kaj je v tej škatli naj vpraša, če želi izdelati še kakšno tako kotrolno točko, mu bomo pomagali, če želi el. shemo te elektronike, mu jo bomo posredovali.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/fm-receiver-circuit-diagram.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/fm-receiver-circuit-diagram.jpg” width=”550″ align=”center” title=”fm-receiver-circuit-diagram” frame=”true” icon=”image”]

Seveda je vanjo pritekla voda in skoraj vsa elektronika je bila zanič. Sedaj smo to sanirali in postavili včeraj popoldne nazaj. Reševalci in ostali, ki pomagajo pri tem namenimo ogromno svojega prostega časa preventivi in te stvari delamo za vas.

GRS Tržič se je pred leti lotilo projekta postavitev več samodejnih kontrolnih točk za lavinske žolne. Na Ljubelju stoji s strani Iglu sport doniran “check point”, opozorilne table pa so postavljene pod Storžičem, v Dolgi njivi in na izhodišču za planino Korošica. Mneneja strokovnjakov o smiselnosti teh kontrolnih točk so deljena, vendar jih večina podpira (vsaj dokler niso njihov strošek). Uporaba kontrolnih točk je opcija, ki jo lahko uporabljate ali ne, prosimo vas le, da jih namerno ne uničujete.

člani GRS Tržič

 

vir: Društvo GRS Tržič

Prejšnji članekObčni zbor Foto kluba Tržič
Naslednji članekNajvečja država sveta v najmanjši knjižnici