Doma Tržič Obvestila Radi delamo dobro

Radi delamo dobro

1124
0

Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje, bo Mercator v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih, sosedskih trgovinah po vsej Sloveniji izvajal projekt Radi delamo dobro. V Občini Tržič se za donacijo potegujejo Društvo diabetikov Tržič, Vrtec Tržič – enota Deteljica ter PGD Bistrica pri Tržiču.

Danes smo pred trgovino v Bistrici obiskali gasilce, ki so v fazi priprav za izgradnjo garaže – prizidka h gasilskemu domu, saj načrtujejo nabavo še enega gasilskega vozila. Trenutno poteka pridobivanje dokumentacije in dovoljenj. Zato bi donacijo uporabili za sofinanciranje izgradnje tega prizidka.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D__0919.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D__0919-940×626.jpg” width=”940″ align=”center” title=”Radi delamo dobro” frame=”true” icon=”image”]

V Društvu diabetikov Tržič izvajajo številne programe, ki niso namenjeni samo njihovim članom ampak tudi širši populaciji v Tržiču, zato bi donacijo namenili predvsem zdravstveno preventivnim programom kot so kuharske delavnice, zdravstvena predavanja, opravljanje meritev krvnega sladkorja, holesterola, trigliceridov in pritiska ter okrevanju v zdraviliščih. Del sredstev bi porabili tudi za izdajo našega društvenega glasila Sladke novice in kuharskih pripročnikov.

V vrtcu Tržič – enota Deteljica bi donacijo porabili za nakup igral in ureditev dela igrišča pred vrtcem, ki so ga v lanskem šolskem letu skupaj z Občino Tržič že delno prenovili. Pogrešajo predvsem igrala za najmlajše otroke.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/UHR_1845.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/UHR_1845-940×626.jpg” width=”940″ align=”center” title=”UHR_1845″ frame=”true” icon=”image”]

Prejšnji članekTržič bogatejši za slovenski smučarski muzej
Naslednji članekTržiški bazen, 16. april 2014