Doma Novice Tržiške novice Sprejem za Žana Koširja

Sprejem za Žana Koširja

758
0

Na Trgu svobode smo Tržičani pozdravili olimpijca Žana Koširja, ki je na olimpijskih igrah v Sočiju osvojil kar dve medalji v deskanju na snegu.

Žan Košir in s tem tudi Tržič se je tako z bronasto in srebrno medaljo zapisal z zlatimi črkami v zgodovino.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/sprejem_zana_kosirja-0008.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/sprejem_zana_kosirja-0008-940×626.jpg” width=”940″ align=”center” title=”sprejem_zana_kosirja-0008″ frame=”true” icon=”image”]

V Tržiču že imamo dvorano Tržiških olimpijcev, ki so v vseh teh letih sodelovali na olimpijskih igrah, a medalj iz teh tekmovanj do danes Tržičan še ni osvojil. Tržič se je z zmagama Žana Koširja sedaj vpisal tudi v seznam olimpijskih mest, ki imajo medalje.

Žana Koširja je na sprejemu pričakala nepregledna množica Tržičanov in njegovih navijačev ter prijateljev. Sprejem je bil bučen in vesel. Na odru so Žana Koširja, poleg župana mag. Boruta Sajovica sprejeli sponzorji, pridružili pa so se mu tudi klubski prijatelji in člani družine, ki so mu ves čas stali ob strani.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/sprejem_zana_kosirja-0042.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/sprejem_zana_kosirja-0042-940×626.jpg” width=”940″ align=”center” title=”sprejem_zana_kosirja-0042″ frame=”true” icon=”image”]

Sprejem so poleg nacionalne televizije prenašale tudi komercialne televizije. Prvič v zgodovini, pa smo na portalu trzic.net z občinskega balkona imeli tudi prenos v živo, ki je potekal prek spleta. Poleg že omenjenih televizijskih hiš so se sprejema udeležili tudi številni novinarji in fotografi.

Prejšnji članekV ŽIVO: Sprejem olimpijca Žana Koširja
Naslednji članekGregorjevo – praznik luči ali poklon vodnim božanstvom?