DomaNoviceGorenjska plažaDo konca maja ugodneje na Gorenjsko plažo

Do konca maja ugodneje na Gorenjsko plažo

955
0

Samo še do konca maja so v predprodaji vstopnice za obisk Gorenjske plaže, ki bo letos svoja vrata odprla predvidoma v začetku junija. Kopalci jih po ugodnejši ceni lahko kupijo v Turistično promocijskem in informacijskem centru Tržič (TPIC Tržič).

Kot novost letošnje kopalne sezone, v kateri pričakujemo dvajset tisoč obiskovalcev, nudimo nakup sezonske vstopnice. Cene ostalih vstopnic, to je dnevnih, popoldanskih in drugih ostajajo iste kot lani.

Prenosne sezonske vstopnice so še posebej primerne za podjetja in institucije, ki lahko svoje zaposlene nagradijo s promocijo plavanja in aktivnega preživljanja prostega časa. Vstopnica se lahko namreč prenaša med več osebami.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D__1462.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D__1462-940×626.jpg” width=”940″ align=”center” title=”LR5D__1462″ frame=”true” icon=”image” caption=””]

Staršem pa kot idejo za inovativno darilo ob uspešno zaključenem koncu šolskega predlagamo, da svoje otroke nagradijo z neprenosno vstopnico za pestro preživljanje poletnih počitnic, kjer se bodo imeli ‘fletno poletno’.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/cenik_gorenjska_plaza_2015.png” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/cenik_gorenjska_plaza_2015-940×175.png” width=”940″ align=”center” title=”cenik_gorenjska_plaza_2015″ frame=”true” icon=”image” caption=””]

Celoten cenik je objavljen TUKAJ.