DomaNoviceGorenjska plažaUradna otvoritev Gorenjske plaže

Uradna otvoritev Gorenjske plaže

964
0

Vikend, ki je za nami, so Tržičanke in Tržičani, pa tudi drugi obiskovalci že izkoristili za prvo kopanje v novih bazenih Gorenjske plaže. Več kot tisoč tristo obiskovalcev smo zabeležili v treh dneh. Sodoben objekt, ki ima poleg bazenskega dela še prireditveni prostor in gostinski lokal (ta zaenkrat še ostaja zaprt), čaka le še na uradno odprtje. To bo v petek, 25. julija 2014, ob 19. uri.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/gorenjska-plaza_vabilo-z-gosti.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/gorenjska-plaza_vabilo-z-gosti-940×705.jpg” width=”940″ align=”center” title=”gorenjska plaza_vabilo z gosti” frame=”true” icon=”image” caption=””]

V kratkem uradnem delu bo zbrane nagovoril župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic, na odru pa mu bodo družbo delali člani Pihalnega orkestra Tržič in plesalke Plesnega studia Špela. Sledil bo voden ogled kompleksa, od 20. ure dalje pa zabava s priznanimi glasbeniki. Za narodno-zabavne ritme bo poskrbel tržiški ansambel Lajb, sledil bo nastop Ognjenih muzikantov, po 22. uri pa bodo obiskovalce zabavali “znani obrazi”, med katerimi bo domačin Tomaž Ahačič – Fogl, Daša Gradišek in Vlado Pilja z bandom. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo ter odlično zabavo do zgodnjih sobotnih ur.

Prireditev bo v vsakem vremenu, bazenski kompleks za kopalce pa bo na dan prireditve odprt do 16. ure.

Vabljeni na Gorenjsko plažo v Tržič, ki naj bo prostor naših pogostih srečevanj.