Doma Tržič Obvestila Miklavž bo tržičane obdaril s premičnim drsališčem

Miklavž bo tržičane obdaril s premičnim drsališčem

774
0

Od 6. decembra 2014 do 20. januarja 2015 brezplačna rekreacija na ledu na Ravnah

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/Premično-drsališče-na-Ravnah.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/Premično-drsališče-na-Ravnah-940×705.jpg” width=”940″ align=”center” title=”Premično drsališče na Ravnah” frame=”true” icon=”image” caption=””]

foto: Vid Meglič

Otroke in druge občane Občine Tržič, željne drsanja, bo Miklavž v letošnjem letu razveselil s prav posebnim darilom. Na pokritem Balinišču na Ravnah že potekajo dela za postavitev premičnega drsališča v velikosti 10 m x 30 m, ki bo ledeno ploskev uradno odprlo v soboto, 6. decembra 2014, ob 17. uri. Športno-rekreacijske dejavnosti na drsališču, ki ga financira Občina Tržič, bodo uporabnikom na voljo brezplačno, prav tako izposoja okrog sto parov drsalk. Skrbnik premičnega drsališča bo Balinarski klub Tržič AC Žepič, ki je z Občino Tržič v začetku prejšnjega tedna že sklenil pogodbo.

“Pobuda, želja in potreba vseh generacij občank in občanov je postala dejanje. Izkoriščamo optimalne pogoje novega pokritega in senčnega balinišča za druženje in zdravo rekreacijo občanov. Zadovoljstvo in veselo Miklavževo pričakovanje delim z njimi, še posebej z najmlajšimi. Rekreacija in druženje nam bosta popestrila praznike, zadihani in zardeli obrazi po gibanju na prostem pa okrepili kondicijo,zdravje in nova prijateljstva”, pravi župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic.