Doma Tržič Dogodki 3. koncert glasbe za dušo

3. koncert glasbe za dušo

1253
0

V dvorani Doma krajanov v Podljubelju, se je v soboto zvečer dogodil že 3. koncert za dušo. Organizirala sta Ansambel Lajb in KUD Podljubelj.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/MG_9375perx00111.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/MG_9375perx00111-940×627.jpg” width=”940″ align=”center” title=”_MG_9375perx00111″ frame=”true” icon=”image” caption=””]
V prijetnem vzdušju prepolne dvorane so nastopili poleg ansambla Lajb še Otroški pevski zbor POŠ Podljubelj in Učiteljski pevski zbor OŠ Tržič. Glasbene vložke so prispevali tudi Fantje s treh bregov, Vaška godba, Ansambel Meglič in vokalna skupina Leske. Samo doživetje sta popestrila še ženska vokalna skupina Mavrica (Dobrepolje, Dolenjska) in Tamburaški orkester KD iz Kranja.
Sam koncert je imel dobrodelni pridih, kajti zbrana sredstva so namenjena POŠ Podljubelj kot pomoč pri nakupu šolske opreme in uresničevanju projekta sodelovanje z zamejskimi Slovenci.
Vse prisotne, posebno pa organizatorje, sta pozdravila ravnatelj OŠ Tržič g. Stane Grum in župan Občine Tržič g. Borut Sajovic ter se zahvalila za vzorno opravljeno delo.

Tekst in fotografije: Stane Perko