DomaTržičDogodkiOtvoritev drsalne sezone 2017

Otvoritev drsalne sezone 2017

368
0

Občina Tržič in Balinarski klub Tržič AC Žepič sta v petek, 1. decembra 2017, ob 17. uri vabila na odprtje drsalne sezone na balinišču na Ravnah. Drsalnim užitkom, ki so tudi letos brezplačni, se je v lanski sezoni predajalo okrog štiri tisoč obiskovalcev.

Drsališče na Ravnah je eno redkih slovenskih drsališč, ki ima streho in zato nudi rekreiranje v vseh vremenskih razmerah. »Poleg turnega smučanja, ki ga izvajamo na Zelenici, v Tržiču vsako leto poskrbimo tudi za drsanje. V letošnjem letu smo pripravili nekaj novosti. Drsališče je tako večje in ima zaobljene robove, kar rekreativnim drsalcem in igralcem hokeja na ledu omogoča lažje in varnejše drsanje,« pred petkovim odprtjem pravi župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic.

Na otvoritveni hokejski tekmi se bodo mladi tržiški hokejisti pomerili proti gorenjski selekciji. Nastopile bodo umetnostne drsalke z Bleda in Jesenic. Med odmorom se bodo v strelu na gol lahko preizkusili tudi gledalci.
Drsališče bodo simbolno predali namenu župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic, predsednik Balinarskega kluba Tržič AC Žepič Dušan Kavčič in predsednik Krajevne skupnosti Ravne Aljoša Uzar. Poskrbljeno bo za brezplačni topel napitek za vse obiskovalce! Drsanje bo brezplačno, možna bo tudi izposoja drsalk.