Doma Tržič Dogodki Tržni dan in veliki humanitarni dogodek

Tržni dan in veliki humanitarni dogodek

1768
0

Tudi letos je zveza Goldwing Slovenije skupaj z Mestno kavarno Tržič in Občino Tržič organizila tradicionalni Gold Wing+21 DAN, dan posvečen ljudem s posebnimi potrebami. Za te naše sončke so se čez dan odvijale različne delavnice (Izdelava lutk iz cunj (Kulturno Umetniškega Društva Ampus), Barvanje in risanje na kamne (Alteršola), Ulično barvanje, Čarovniška delavnica (Aron Veldin), Plesna delavnica s plesnim klubom Tržič, Pevska delavnica s folklorno skupino Karavanke, Likovna razstava varovancev VDC in likovna delavnica z mladinskim centrom Tržič in za vse športne navdušence Športni kotiček z nogometnim klubom Tržič 2012.

Na prireditvi so nastopili tudi Vivien Isabel Herak Hadaš, FS Sožitje Kranj s harmonikašem Maticem Tičarjem, FS Karavanke, Tomaž Ahačič, Eva Moškon, KUD Leyli, Plesni klub Tržič in raperja Joe Joe & Lucky iz skupine T.M.S. Crew.

[lightbox link=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D3162.jpg” thumb=”https://www.trzic.net/wp-content/uploads/files/LR5D3162-940×627.jpg” width=”940″ align=”center” title=”Tržni dan” frame=”true” icon=”image” caption=””]